Magazin > VIP
65 ogledov

Tilen iz Gostilne imel hudo nesrečo

Tilen Gostilna išče šefa Aljoša Kravanja
Tekmovalec šova Gostilna išče šefa Tilen Deško je kot otrok imel hudo prometno nesrečo.

Potem ko je pred enim tednom iz šova Gostilna išče šefa izpadel Tilen Deško, se je razvedelo, da je imel kot otrok hudo nesrečo. Vozil je kolo, ko ga je zbil avtomobil. "Ko smo se fantje na vasi lovili, nisem gledal na cesto in razmišljal, da bi se mi lahko karkoli zgodilo. Pripeljal je avto, niti ne vem, ali sem jaz pripeljal vanj ali on vame, vse je bilo zelo hitro. Imel sem polomljena usta in zlomljeno ključnico. Če bi bil še malo hitrejši, ne vem, ali bi preživel," nam je zaupal Tilen in dodal, da je bilo okrevanje zelo dolgotrajno.

"Okreval sem tri mesece, bil sem čisto odsoten. Da ne bi bakterije prišle v ustno votlino, sem lahko na zrak šel šele tri tedne po operaciji. Imel sem odprti zlom trdega neba in zlomljeno ključnico. Kirurg je starše prosil, naj gredo na cesto iskat zobe, ker so izpadli s koreninami vred. Res so jih našli in mi jih vstavili. Pozneje so zobje sicer padli ven, ker sem bil še premajhen," je še dejal v smehu.

Povedal je , da danes ne čuti nobenih posledic nesreče. Mu je pa bilo težko, ker je bil tako dolgo odsoten, vendar je v šoli vse nadoknadil.

Za zaroko se je odločil spontano

Potem ko je svoje dekle Tanjo zaprosil za roko v oddaji, ki je potekala v živo, se načrti za poroko že kujejo. "Malo sva se pogovarjala o kraju, kjer bi bila poroka, in bendu. Poroka bo zagotovo avgusta ali septembra, povabljenih pa bo okoli 150 ljudi," je zaupal Tilen, ki je načrtoval zaroko, tudi če ne bi bil sprejet v šov.

"Vse se je odvijalo na hitro. Že prej sem kupil prstan in si rekel, če ne grem v šov, se bom pa zaročil. Ko sem dobil povabilo, da sem izbran, je bilo en teden časa za razmislek, ali naj se zaročim pred šovom ali v šovu. Odločil sem se, da to storim v živo v oddaji. Na Pro Plusu so bili najprej malo skeptični, potem pa so mi sporočili, da je to mogoče narediti. Če bi Tanja vedela, da to načrtujem, ne bi prišla v oddajo," je dejal. 

Na kritike, da je to storil bolj zaradi samopromocije, pa odgovarja: "Ni bilo mišljeno kot samopromocija. Tanja je svetovno dekle in želel sem ji pričarati trenutek, ki ga nikoli v življenju ne bo pozabila. Niti malo ni bilo mišljeno, da si pridobim podpornike."

Komentarjev 1
  • milek 13:20 04.november 2013.

    Popolnoma zgrešen naslov.