Magazin > VIP
195 ogledov

Tim Kores srečal bivšo

Tim Kores Osebni arhiv
Po tem, ko je Tim Kores – Kori na Facebooku objavil fotografijo, na kateri je z bivšim dekletom, so se pojavila namigovanja, da sta spet par.

Tim pravi, da temu ni tako in da z Niko ostajata v prijateljskih odnosih, na smučanju pa sta se srečala po naključju. Mladi pevec se je z lepo Niko, ki študira v Londonu, razšel lani, po tem, ko sta spoznala, da nista rojena za zvezo na daljavo.

Pevec trenutno o dekletih nima časa razmišljati, saj je v četrtek izvedel, da se je uvrstil med osmerico, ki se bo predstavila na Emi. "Lahko rečem, da sem presenečen, da sem bil izbran, saj se je na Emo prijavilo 145 glasbenikov. Uvrstitev si zato lahko štejem v glasbeno čast (smeh),“ pravi Kores, ki podrobnosti o skladbi, s katero bo nastopil, še ne želi izdati, saj je še v delu, je pa povedal, da Emo spremlja in ta festival tudi podpira. "Spremljam Emo, saj gre za glasbeni dogodek. Lahko rečem, da se mi bo z nastopom uresničila želja, saj gre za nov izziv.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.