Magazin > VIP
17597 ogledov

Tina Gaber pokazala svojo razkošno omaro

Tina Gaber Planet TV
Pokazala je, kaj posebnega se skriva v njej.

Tina Gaber v teh dneh opravlja prav posebno vlogo. Njena sestra ji je namreč zaupala svojo mačko Rito in videti je, da se pri Tini, ki je znana kot velika ljubiteljica živali, zelo zabava. 

Mačke se rade skrivajo in tudi Rita ni izjema, saj si je zatočišče poiskala v Tinini omari. “Nisem vam še pokazala, koga čuvam. In to že dva dni,” je na Instagramu objavila Tina, ki se je v posnetku sprehodila do svoje omare in pobrskala med oblekami, nakar je med kupi oblačil pokukala Rita. “Vsake pol ure je v drugem delu omare, jaz bom pa do konca leta po svetu hodila dlakasta,” je pripomnila Gabrova. A Tina je zagato hitro rešila, saj je že v naslednjem posnetku pokazala, kako krtači mačko, ta pa ji hvaležnost izkazuje s simpatičnim gruljenjem.

Tina Gaber | Avtor: instagram instagram

Pri tem ne moremo mimo zavidljivega števila oblek in torbic, ki jih ima v lasti premierjeva izbranka. Te so nedvomno vzrok, da je vsakič, ko se pojavi v javnosti, urejena od glave do peta. 

Tina Gaber | Avtor: instagram instagram

To pa ni prvič, da je Tina pokazala luksuzno stanovanje, v katerem živita s premierjem Golobom. Februarja je med kuhanjem svoje najljubše juhe pokazala razkošno kuhinjo, ki si jo lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 35
  • matermila 09:39 25.maj 2024.

    Pokazala vam je omaro. Bo tudi svojo znucano muco?

  • Nevica 05:30 25.maj 2024.

    Oprostite, mene pa dobesedno serijske priležnice ne zanimajo....Čisto zares ne. Sram me je, da se kaj takega sploh omenja.

  • Friderik1950 21:08 24.maj 2024.

    Sem že večkrat napisal. Pred meseci je bil objavljen filmček, ko Tina v kopalkah - snemano od zadaj, leze v kopalno kad. In res, če zapreš oči, tudi sam poleg nje lezeš v kopalno kad. Ne bi verje, če ne ...prikaži veče bi bile hlače mokre.