Magazin > VIP
48 ogledov

"Tip iz Sedmih nebes se je ustrelil"

stephen collins Profimedias
V hiši Stephena Collinsa je odjeknil strel.

Včeraj je svet preplavila novica, da je Stephen Collins, ki je v družinski seriji Sedma nebesa igral duhovnika in predanega očeta, priznal, da je nadlegoval mladoletna dekleta. Priznanje je na skrivaj posnela Collinsova žena Faye Grant, od katere se ločuje.

Več o tem lahko preberete tukaj.


Le nekaj ur pozneje je v igralčevem domu odjeknil strel. "Tip iz serije Sedma nebesa živi v bližini. Pred nekaj minutami se je ustrelil,“ je na Twitterju zapisala soseda, ki je zapis kmalu zatem izbrisala, se opravičila in razložila, da ji je sosed posredoval napačne informacije.

Losangeleška policija je v izjavi za javnost povedala, da igralca, ko je odjeknil strel, ni bilo doma.

Konec kariere

Primer je pod drobnogled vzela newyorška policija. Igralec, ki zaradi afere ne bo igral v nadaljevanju priljubljene komedije Ted 2, se na obtožbe še ni odzval, je pa spregovoril njegov odvetnik, ki trdi, da gre za maščevanje Collinsove žene, ki ni zadovoljna s preživnino, ki ji po zakonu pripada. "Faye je Collinsu že večkrat zagrozila, da bo posnetek predala medijem, če ji ne bo nakazal mnogo več milijonov. Ker ni dobila, kar je želela, je posnetek – brez uspeha – začela ponujati naokoli. Kot kaže, je sedaj našla občinstvo, in to na predvečer sojenja, na katerem zahteva več, kot ji pripada po zakonu,“ je povedal odvetnik Mark Vincent Kaplan in dodal, da bi posnetek, ki naj bi nastal pred več kot 20 leti, zelo radi pokomentirali, a ga v tem trenutku "žal ne morejo“.

Grantova pa trdi, da posnetka ni predala medijem, ampak policiji, in to že pred dvema letoma.

Komentarjev 1
  • mph 15:51 08.oktober 2014.

    Prasec. In prasica.