Magazin > VIP
309 ogledov

Tjaša Kokalj in Danica Lovenjak nad znane Slovence

Danica Lovenjak Saša Despot
Plavolaski sta mnenja, da je preveč znanih Slovencev nespoštljivih.

Po podelitvi novih medijskih nagrad Žarometi sta se Tjaša Kokalj in Danica Lovenjak na svojem blogu izrazili mnenje o oblačilih nekaterih znanih Slovencev na prireditvah. Prav tako sta obe mnenja, da je na slovenski sceni premalo prestižnih prireditev, za katero bi se lahko znane osebnosti oblekle svečano in elegantno.

"V Sloveniji ni veliko dogodkov, za katere bi se oblekli pražneje, v večerno obleko, ali pa se v to želimo le prepričati. In tudi takrat, ko imamo svečan dogodek, se večina povabljencev ne potrudi pri svojem stajlingu. Še posebno me pogreje, ko se za svoj stajling ne potrudijo nominiranci in podeljevalci. Kot bi čakali na zadnji trenutek in se v zadnjem hipu nonšalantno odločili, da na prireditev sploh gredo. To po mojem mnenju veliko pove o njihovem spoštovanju do nagrade in same prireditve. Sama raje ne bi šla na takšno prireditev kot da bi šla v kavbojkah in nekem topu. Pa ne, da sem ohola, ampak gre za spoštovanje,“ je na blogu zapisala Tjaša in dodala, da se zaveda, da so okusi različni in da verjetno tudi njena obleka ni bila vsem všeč, a da se vseeno sprašuje, kaj je oseba, ki je prišla v kavbojkah mislila: "Kaj misli o svoji podobi, ali o njej sploh razmišlja, ali ji je dejansko vseeno?" V zapis je dodala še, da je mnenja, da so povabljenci na takšnih prireditvah 'slavni in bogati', zato ne razume, zakaj se pri svojem stajlingu ne potrudijo malo bolj.

Daničin zapis pa je podoben Tjašinemu. Tudi ona meni, da je podobnih prireditev v Sloveniji premalo in da se slovenska estrada pri izbiri oblek premalo potrudi. "Na vabilu je bila predpisana večerna toaleta. Resda je bilo vse v zadnjem trenutku in za kreiranje nove dizajnerske obleke ni bilo časa, a to ni izgovor za neprimerna oblačila," je zapisala Danica in dodala, da se nad opravami zgraža tudi v Cankarjevem domu ali kateri drugi kulturni ustanovi. "Zdi se mi, da s tem ljudje izražajo svoje nespoštovanje do samega dogodka, nimajo odnosa do kulture in tradicije. Veliko takih sem opazila tudi na zadnjem dogodku Žarometi."

Komentarjev 7
  • Majazmaja 15:07 13.marec 2017.

    Pa še to: ne DL in ne TK nista kompetentni za ocenjevanje stajlingov (vem, tudi jaz nisem, zato se tega, razen zdaj, ne lotevam). DL bi bila s svojo (za 1 št. premajhno?) opravo in izredno neokusnim dekoltejem primerna edino ...prikaži več za na podelitev Zlatih Stojanov (oz. kakorkoli se že imenuje nagrada za 'posebne dosežke v industriji za odrasle'), TK je pa taka, kot da bi šumečo srebrno jakno in plastik-fantastik torbico pred 20 leti privlekla iz Lentija - primerno za kakšno 16-letnico, ki še išče svoj slog, nikakor pa ne za skoraj 40-letno žensko, ki si drzne komentirati modo.

  • patron 13:57 13.marec 2017.

    ti dve kuuuuri sta najmanj kompetentni za take ocene ,,,,,,,bruhahaaaa......koklja je včasih ko papagaj.....lovrenjačka pa ne vredna komentarja.....

  • izRODEk 12:05 13.marec 2017.

    Danica Lovenjak in Tjaša Kokalj.... :DDDDDDDDDD