Magazin > VIP
37993 ogledov

To bi naredila Danijela, če bi jo Grašo prevaral

Petar grašo, danijela Mediaspeed
Njena reakcija ne bi bila vsakdanja …

Pevka Danijela Martinović (48) je za hrvaški IN magazin razkrila, kaj bi naredila, če bi jo njen slavni fant Petar Grašo (43), s katerim je v zvezi že 22 let, prevaral z drugo žensko. Nad odgovorom boste zagotovo presenečeni. 

"Pa rekla bi, da najprej vidimo, kakšna je punca. Če je lepa, je v tem trenutku prav toliko moja punca kot je njegova," se je pošalila pevka, ki pa se take situacije ne boji, saj pravi, da je v ljubezni še naprej srečna in zadovoljna. Povedala je še, da recepta za uspešno zvezo nima in da je potrebno pustiti življenju, da odigra svojo vlogo ter da njuna zveza deluje, kljub temu, da imata oba svoje obveznosti in sta veliko narazen. Pred časom pa je še izdala, da se za Graša, kadar se dolgo ne vidita, še danes vedno uredi kot iz škatlice.

Grašo je pred kratkim povedal, da je Danijelo prvič zagledal leta 1995, ko je s Tonijem Huljićem zmagala na Dori. "Na koncu je ta mala že 22 let moje dekle, ta človek pa moj veliki prijatelj in eden od najboljših avtorjev mojih hitov. Življenje je včasih tako duhovito," je povedal.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice