Magazin > VIP
1521 ogledov

"To je bilo eno najtežjih let mojega življenja“

ariana grande
Veliko vzponov, a tudi padcev.

To leto si bo ameriška pevka Ariana Grande zapomnila. Njen album Sweetener je pristal na prvem mestu ameriške glasbene lestvice, revija Billboard pa jo je razglasila celo za žensko leta. "Zanimivo je, da je bilo to leto za mojo kariero eno najboljših, a hkrati tudi eno najtežjih v mojem življenju,“ je v zahvalnem govoru povedala 25-letna zvezdnica in priznala, da ni vse zlato, kar se sveti in da svojega zasebnega življenja nima pod nadzorom. "Pojma nimam, kaj počnem. Kar želim povedati, je to, da tisti, ki ne vedo, kaj jim bo prineslo novo poglavje, niso sami,“ je še izjavila temnolaska in dodala: "Upam, da se bom to leto naučila ljubezen in odpuščanje, ki sem ju tako lahkotno poklanjala moškim, podariti tudi sebi. Imam vse, o čemer sem sanjala, a spoznala sem, da me stvari in ljudje, ki so z mano že od nekdaj, najbolj osrečujejo.“

Ariana se je pred nekaj tedni razšla s svojim zaročencem Petom Davidsonom, septembra pa je umrl njen bivši fant Mac Miller. Par se je razšel zaradi njegovih težav z drogami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.