Magazin > VIP
4610 ogledov

To je ženski Hulk Hogan

Fafa
1/4
instagram
Fafa Araujo je postala senzacija na družabnih omrežjih in mnogi so jo že označili za ženskega "Hulka".

Manekenka Fafa Araujo (36) iz Ria de Janeira v Braziliji je postala spletna senzacija, potem ko se je na družbenih omrežjih pohvalila s svojimi neverjetnimi trebušnimi mišicami in mišičastimi nogami. Pove tudi: "Za sanjsko telo je potreben čas, všeč mi je pozornost, ki sem jo deležna."

Fafa se je pred 11 leti preselila v Chicago v ZDA, kjer je postala znana spletna zvezda. Fafa Fitness, kot se je poimenovala na spletu, že 25 let pomaga ljudem spreminjati postavo. Pogosto deli videoposnetke, na katerih telovadi, in ima skoraj pol milijona sledilcev na Instagramu. V nedavnem videu na TikToku se je Fafa posnela med vadbo v telovadnici. Ob objavi svojega mišičastega telesa in mišičastih nog je pripisala naslov "Brazilska ženska Hulk", videoposnetek pa si je doslej ogledalo več kot 700.000 ljudi. In uporabniki družbenih omrežij, ki so objavo všečkali več kot 46.800-krat, so se zagotovo strinjali z njenim vzdevkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fafa (@fafafitness11)

Pod objavo so sledilci hitro pohvalili njeno trdo delo z navdušujočimi komentarji: "Tvoje trdo delo je bilo poplačano, videti si odlično. Tvoje mišice so neverjetne! Kar tako naprej, dobro izgledaš! Neverjetna ženska!" A nekateri nad njenim videzom niso bili tako navdušeni in en komentator je zapisal: "Ne želim zveneti zlobno, ampak iskreno, nehati se moraš oblačiti za telovadnico, kot da greš v striptiz klub."

Manekenka je o svoji predanosti fitnesu zapisala še, da se telesa, ki ga ima danes, ne dobi čez noč. "Nobene skrivnosti ni, kako zgraditi telo svojih sanj, potrebujete le čas, predanost in doslednost in dosegli boste svoje cilje. Rada hodim v fitnes in izobražujem ljudi, ki jih treniram, to počnem iz ljubezni," je zapisala Fafa. "Ko grem ven, so moje mišice deležne veliko pozornosti, še posebej moje noge. In všeč mi je," je dodala. Fafa vodi tudi spletni program osebnega treninga The Daily Gainz, kjer objavlja videoposnetke svojih vadbenih rutin. "Kar jih resnično dela edinstvene, je to, da so resnično vadbene rutine, ki jih uporabljam. Vse te programe sem oblikovala sama," je pojasnila. "Svojemu slogu treninga pravim 'brazilski način', ker se vaje, ki jih izvajam, zelo razlikujejo od tipičnega programa za vadbe nog. Želim pomagati čim več ljudem, da dosežejo svoj cilj, zato menim, da je najbolje imeti dostopne programe."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.