Magazin > VIP
72 ogledov

To Melanii Trump v škatlah vsak dan nosijo na dom

Melania Trump
1/7
Profimedias
Očitno Melania ne potrebuje vseh oblikovalcev, ki so izjavili, da je ne bodo oblačili. Prva dama se dobro znajde sama.

Kot pišejo tuji mediji, med njimi tudi Hollywood Reporter, je Melania Trump s prvo predsedniško turnejo po tujini dokazala, da je odlična stilistka. Sama sebi, seveda.

Melania je imela na Siciliji oblečen suknjič s cvetličnim vzorcem, znamke Dolce and Gabanna, v Belgiji je imela oblečeno pudrasto krilo belgijske znamke Maison Ullens, v Savdski Arabiji pa je bila oblečena v črnega pajaca Stelle McCartney. Na tej turneji je imela velikokrat oblečene kose Dolce & Gabanne, kar je bilo očitno zelo všeč Stefaniu Gabbani, ki je njeno fotografijo objavil na svojem Instagram profilu.

Ko so Američani izvolili Donalda Trumpa za svojega novega predsednika, se je oglasilo kar nekaj modnih oblikovalcev, ki so zagotovili, da Melanie ne bodo oblačili in ji pošiljali svojih oblek. Med njimi so tudi Tom Ford, Christiano Siriano in Sophie Theallet.

"Večino dni je v veži Trump Towerja ogromno škatel, ki so dostavljene za Melanio. Ko poskusi vsa oblačila in se odloči, kaj bo obdržala, vsa ostala oblačila romajo nazaj v pritličje, da vrnejo, kar ji ne ustreza," je povedal vir za Page Six. Kot so mediji poročali že pred pred nekaj časa, si Melania vsa svoja oblačila kupuje. "Zakaj potrebujejo bogati ljudje zastonj oblačila?" je pred časom povedal stilist Phillip Bloch, ki je za inavguracijo oblačil Tiffany Trump: "Melania svoja oblačila kupuje in nima nikakršnih meja – poročena je z bogatim moškim, ki ji lahko kupi karkoli si zaželi."

Komentarjev 2