Magazin > VIP
2854 ogledov

To napako je Meghan Markle naredila na prvem srečanju z Williamom

meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton Profimedia
Meghan Markle ni upoštevala protokola.

Sedaj, ko se britanski dvor trese zaradi knjige, ki jo je izdal Omid Scobie, veliki privrženec zakoncev Suusex, na dan prihajajo tudi manj znani izseki iz Harryjeve knjige Spare, ki na dvor prav tako mečejo slabo luč.

Obema knjigama je skupno tudi to, da Meghan predstavljata kot žrtev. Harry je v svojih spominih opisal, prvo snidenje med Meghan in Williamom, ki se ni odvijalo po načrtih.

Ko je Harry bratu in svakinji povedal, da se videva z igralko iz serije Nepremagljivi dvojec, je presenečeno izvedel, da sta oba goreča oboževalca nadaljevanke. Kljub navdušenju pa je William bratu dal hitro vedeti, da na zvezo gleda zelo skeptično. To se tudi po prvem srečanju leta 2016 ni spremenilo, saj je Meghan naredila veliko napako - Williama je objela. 

To ga je po Harryjevih besedah "popolnoma prestrašilo", William naj bi celo odskočil, ko se ga je Američanka dotaknila. "William v svojem življenju ni objel veliko tujcev, Meghan pa večino tujcev objame," je zapisal Harry in dogodek označil za klasičen primer "trka dveh kultur".

"Morda je William pričakoval priklon? Tako bi bilo po protokolu. A tega ni vedela in tudi jaz ji nisem povedal. Ko je spoznala mojo babico, sem ji dal jasno vedeti, da je to kraljica. Ko je spoznala mojega brata ...To je le Willy, ki ima rad serijo Nepremagljivi dvojec," je še dodal Harry.

 

 

Komentarjev 1
  • Toma 09:51 01.december 2023.

    Ej brother, hug!