Magazin > VIP
20126 ogledov

To so znani obrazi, ki so se zgrudili pred svojim občinstvom

Brendi
1/6
Boštjan Tacol
Usoda včasih prekriža načrte.

Pred kratkim nas je pretresla vest, da se je med nastopom zaradi srčnega infarkta zgrudil pevec Oto Pestner. A priljubljeni pevec, ki sedaj okreva, še zdaleč ni osamljen primer. Tako pri nas kot tudi v tujini je bilo v preteklosti ne malo prestrašenih oboževalcev, ki so s svojimi očmi pod odrom lahko videli, kako se je njihov priljubljeni glasbenik zgrudil na tla. Kateri so najbolj odmevni?

Fredi Miler

Štiri leta je že minilo, odkar je Fredija Milerja na odru pred njegovimi oboževalci zadela kap.

"Prvo pesem sem odpel brez težav, med drugo pa sem občutil, da nimam več energije. Na odru sem sicer vedno poln energije. Pesem sem z zadnjimi močmi odpel, ko sem stopil z odra, pa sem rekel prijatelju, da me leva roka zelo boli. Nekaj minut pozneje sem začel bruhati in se zgrudil. Gasilec mi je rekel, da gre verjetno za infarkt. Imel je prav,“  je takrat zakril za Žurnal24.

Branko Vunjak – Brendi

11 let je že minilo od tragične smrti znanega pevca Branka Vujaka – Brendija. Ta se je zgrudil med nastopov Lipici. Kljub temu, da so ga reševalci oživljali eno uro,  je umrl.

Meat Loaf

Leta 2016 se je med izvajanjem pesmi I Would Do Anything For Love (But I Won't Do That) zgrudil pevec Meat Loaf. Zaradi hitrega posredovanja je pevec takrat okreval. Umrl je v začetku letošnjega leta.

Liza Minelli

Leta 2007 se je med nastopom na Švedskem zgrudila pevka in igralka Liza Minelli. Kot so takrat poročali, se je pevka že pred nastopom počutila omotično, nato pa dobesedno padla z odra.

Marilyn Manson

Leta 2013 je svoje oboževalce prestrašil Marilyn Manson. Sredi koncerta v Kanadi, se je kar naenkrat zgrudil, sprva so mislili, da se šali, a kasneje uvideli, da je zadeva zelo resna. Mediji so kasneje poročali, da naj bi se pevec zgrudil zaradi gripe.

Juan Carlos 'Banana' Mascheroni 

Leta 2019 so mediji poročali o tragični smrti argentinskega pevca  Juana Carlosa. Ta je na nastopu doživel infarkt in se zgrudil. Nudili so mu prvo pomoč, a žal neuspešno. Pevec je v bolnišnici umrl.

Faniya Khaliullova 

Leto 2019 je bilo usodno tudi za rusko pevko Faniya Khaliullova. Ta se je zgrudila sredi nastopa v Dimitrovgradu, zanjo je bil srčni napad usoden.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.