Magazin > VIP
15563 ogledov

Toliko tisočakov lahko na mesec za razkošje zapravi Gregor Čeglaj

čeglaj Youtube
Kot kaže, nekdanji sanjski moški živi sanjsko življenje …

Sanjski moški 2021, Gregor Čeglaj, je najavil, da se bo umaknil z vseh družbenih omrežij, kar je sedaj tudi storil. Še prej je posnel skoraj uro dolg monolog o razlogih za to odločitev.

Poudaril je, da se nikogar ni ustrašil in da se trenutno ne bi mogel počutiti bolje, z Instagrama pa se je umaknil zato, ker ne potrebuje pozornosti in ker je tam le zapravljal svoj čas, ki ga bo sedaj posvetil drugim stvarem.

Poleg tega v družbenih omrežjih ne vidi nobene vrednosti, še zlasti sedaj ne, saj mu ne prinašajo več denarja. Takoj po koncu šova pa je z objavami zelo dobro polnil svojo denarnico. V petih mesecih se je nabralo 100 tisočakov, je povedal Gregor. Po oddaji, v kateri je ocenjeval znane Slovenke, pa je izgubil sponzorje in s tem tudi 25 tisoč evrov, je še razkril. 

Kljub temu mu danes ne gre slabo. Z bratom živita v ZDA, kjer sta očitno zelo uspešna, saj Čeglaj trdi, da lahko na mesec za razkošje skupaj zapravita 15 tisoč dolarjev. S tem se ne hvali. "Da bi midva dajala take zadeve na Instagram … to se mi zdi banana, ker vem, da si v Sloveniji za 1000 evrov plače ne moreš tega privoščiti," je dejal in dodal, da ne želi dajati lažnega upanja.

Na koncu se je svojim sledilcem zahvalil za podporo in obljubim, da se bo občasno oglasil na bratovem Instagram profilu. 

 

Komentarjev 5
  • Ender3 15:50 26.januar 2023.

    Avtorju priporočam, da naj tega 🐵 nekje drugje zatakne . Odvratno in primitivno pisanje !

  • Majazmaja 14:35 26.januar 2023.

    Dejansko živi v sobi za goste in opravlja gospodinjska dela. Ni luksuza. Tam je kot au pair za brata & his family, "plačujejo" mu pa z brezplačnim bivanjem, hrano in žepninico. Nobenega luksuza, žalostno pa je, da v 100 $ ...prikaži več vidi 100.000. Saj brat ni neumen, da bi 15k, ki jih težko zasluži, zapravil za ta izcedek, ki je moral dobesedno pobegniti iz Slovenije.

  • leonardo 10:56 26.januar 2023.

    Le kdo bi temu bedaku dajal toliko denarja? Iz teh sanj se bo kmalu zbudil.