Magazin > VIP
4761 ogledov

Tom Hanks razkril skrivnost svojega 31 let dolgega zakona

SAG nagrade Tom Hanks Rita Wilson Reuters
Tom Hanks in Rita Wilson sta se poročila leta 1988 in imata dva sinova.

Igralec Tom Hanks je srečno poročen z eno leto mlajšo igralsko kolegico Rito Wilson. Dvakratni oskarjevec je sedaj razkril, kaj je recept za srečen zakon.

1. Ne poročite se pred tridesetim!
Tom in Rita sta se spoznala med snemanjem filma Prostovoljci, leta 1985, kjer sta igrala zaljubljeni par. Tom je bil že poročen in imel dva otroka, Rita pa je bila zaročena. Bila je ljubezen na prvi pogled in igralca sta se skrivaj dobivala tri leta, nato pa se je Tom ločil in zaprosil Rito. Igralec danes priznava, da je v prvi zakon vstopil impulzivno, saj je bil mlad in ni razmišljal. Preden se poročite, dobro razmislite in se zavestno odločite, ali je oseba prava. "Ne poročite se pred tridesetim letom,“ pravi igralec.

2. Spoznajte svojega partnerja in mu pridite naproti
Tom Hanks je po veroizpovedi katolik, Rita pa ima grške korenine in je pripadnica pravoslavne cerkve. Ker je Tom vedel, koliko Riti pomeni cerkev in vera, se je odločil spremeniti veroizpoved.
"Žrtvoval sem se za svojo ženo. Rita ima grške korenine in je pravoslavne vere, medtem ko sem bil jaz katolik. Ker spoštujem njeno družino, sem se odločil, da spremenim veroizpoved,“  je na razložil Tom.

3. Ljubite svojega moža / ženo ne glede na vse!
"Ta ženska me ljubi, ko sem debel ali suh. Ljubi me, ko sem plešast in ko imam lase. Ta ženska me ljubi, to čutim. Zato sem srečen moški!“  

Tom je izpostavil še tri ključne sestavine srečnega zakona. Še zlasti lepe so bile njegove besede pod zadnjim nasvetom. Najdete jih TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.