Magazin > VIP
15 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja dobiva nespodobna povabila

tomaž jeraj Branko Teršek
Tomaž Jeraj, znan iz Big Brotherja, je še vedno samski.

Ko je Tomaž Jeraj zapustil šov Big Brother, nam je potarnal o svoji smoli v ljubezni. "V ljubezni se imel smolo, a bolj zaradi lastne neumnosti. Noben bik se ne bode sam. Hitro podležem, ko mi nekdo pokaže naklonjenost. Moram si nastaviti filter, kar pa ne znam,“ nam je takrat povedal simpatični 36-letnik, ki družice še vedno ni našel, čeprav mu ženskih ponudb ne manjka.

Kot pravi, za ljubezen trenutno nima časa. "Če hočeš biti z žensko, si moraš vzeti čas. Ne bom rekel, da ni povpraševanja. Dobivam ponudbe, tudi nespodobne, a se nanje ne odzivam.  Ne moreš se odzvati, če dom vsak dan zapuščaš ob peti uri zjutraj, vrneš pa se po 23. uri. Pri takšnem urniku težko začneš zvezo.“

Upamo trditi, da bo Tomaž, ki dela pri nekem gradbenem podjetju, sedaj prejel še več ponudb, saj je bil pred kratkim pri zobozdravniku, ki mu je častil nov nasmeh. Poglejte ga TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.