Magazin > VIP
111 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja namiguje, da POP TV goljufa?

Tomaž Jeraj Kanal A
Tomaž Jeraj, znan iz pretekle sezone resničnostnega šova Big Brother, je na Facebooku z zanimivim zapisom pokomentiral nove šove, ki prihajajo na našo največjo komercialno televizijo.

tomaž jeraj | Avtor: Facebook Facebook
Tekmovalec pretekle sezone resničnostnega šova Big Brother, Tomaž Jeraj, je na svojem Facebook profilu pod pozivi k prijavi v resničnostne šove PRO PLUSA zapisal, da ima vero in upanje, da "mogoče v enem šovu pozabjo kaj zgolfat“.

"Malo sarkazma, malo heca. Naj si vsak misli svoje. Ni bilo mišljeno resno. To sem objavil, da malo razdražim ljudi,“ je Tomaž povedal za Žurnal24, objavo pa medtem zbrisal.

Po šovu se je govorilo marsikaj …

Po šovu, tako kot ponavadi po vsakem šovu, pri katerem zmagovalca določi občinstvo, so se pojavile različne teorije zarote, o katerih se je takrat zelo veliko govorilo. "O tem govorijo še danes. Kjer koli se pojavim, je to tema. Vem le to, da sem bil na lestvici priljubljenosti, objavljeni na spletu, pred Pio. Nekaj minut pred finalom sem ime 47-odstotno, Pia pa 22-odstotno priljubljenost. Nekaj minut po začetku finala pa je moja priljubljenost padla na dva odstotka, kar je nelogično. Lestvico so nato zelo hitro umaknili,“ pravi Tomaž, ki je še dodal: "Moja intuicija in moje mišljenje, ki je lahko napačno, je, da je bil šov speljan v smeri propagande za referendum o pravicah istospolnih. V smislu: ljudje so izvolili Pio in če nisi na njihovi strani, si nestrpen. Nihče ne želi biti nestrpen.“

 

Komentarjev 9
  • wester62 17:52 08.januar 2016.

    saj to že vrabci vsepovsod čivkajo da pop tv goljufa pri vseh resničnostnih šovih. in to zato ker jim je samo za denar in za to gredo tudi preko vseh trupel.

  • Avatar mike1968
    mike1968 15:40 08.januar 2016.

    KONČNI OBRAČUNI<br /

  • Mombly Pilot 15:20 08.januar 2016.

    MOGOČE bi še verjel če bi prikazali rezultate GLASOVANJA ne pa da samo povedo kdo je zmagovalec.Po mojem mnenju je to NATEG in GOLJUFANJE.