Magazin > VIP
21 ogledov

Tori Spelling hčerka rešila življenje

Tori Spelling FameFlynet
Med zadnjo nosečnostjo, ko so se pojavile komplikacije, je imela zvezdnica Tori Spelling velikansko srečo.

Potem ko se je Tori Spelling zbudila v mlaki krvi, medtem ko je bila noseča s sinom Finnom, ji je njena štiriletna hčerka Stella pomagala in poklicala na pomoč. "Spotikala sem se do kopalnice, bila sem omotična, ker sem izgubila toliko krvi. Ko sem prišla v kopalnico, sem si mislila, da je z mano konec. Bilo je toliko krvi, da sem mislila, da umiram. Ne samo, da bom izgubila otroka, ampak da bom umrla. Zakričala sem Stellino ime in nikoli ne bom pozabila njenega izraza na obrazu, ko me je videla obkroženo s krvjo. Nisem je hotela prestrašiti, zato sem ji rekla, naj gre po očka in mu reče, da krvavim. Njene oči so bile zelo velike. Stekla je po njega. Dve sekundi kasneje je prišel Dean, me dvignil in peljal v bolnico,“ je opisala travmatično izkušnjo.

Igralka je morala po tem zadnje štiri mesece nosečnosti počivati. Zdravniki so odkrili, da je posteljica predležeča, kar pomeni, da prekriva ustje maternice, kar pa povzroča krvavitve. "Moje stanje je bilo tako kritično, da nisem mogla niti hoditi po sobi. Morala sem ležati. A bila sem predana. Vedela sem, da bom tega otroka rodila zdravega in da bo del naše družine. Gladila sem si trebušček in mu ponavljala, da bo vse v redu," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.