Magazin > VIP
6065 ogledov

Tori Spelling objavila družinsko fotografijo, njen soprog pa novico o ločitvi

tori spelling Profimedia
Kaj se dogaja?

"Z veliko žalostjo in zelo težkim srcem sva se po 18 letih skupnega življenja s Tori Spelling odločila, da greva vsak svojo pot in sama začneva novo potovanje. Še naprej bova sodelovala kot ljubeča starša in skozi ta težek čas vodila otroke. Prosimo vas, da vsi spoštujete našo zasebnost," je igralec Dean McDermott sporočil na družbenih omrežjih. Par se je poročil 7. maja 2006, poročne zaobljube pa obnovil 8. maja 2010. Igralca imata pet otrok - hčerki Stello Doreen (14), Hattie Margaret (11) in sinove Liama Aarona (16), Finna Daveyja (10) in 6-letnega Beaua Deana.

Tori je pred to objavo na svojem profilu objavila družinske fotografije s hčerinega rojstnodnevnega praznovanja v hotelu Beverly Hilton, na katerega jo vežejo lepi spomini. "Ko sem odraščala, sem ga obiskala z družino, sedaj pa imam srečo, da sem lahko v hotel pripeljala svojo," je zapisala ob posnetkih.

Dean je svojo objavo o ločitvi nekaj ur pozneje umaknil. "Ne ločujeta se. Še nikoli nista bila bolje," je vir povedal Us Weekly in dodal: "Kot vsak par sta imela svoje vzpone in padce, vendar še naprej obiskujeta svetovanje za pare in delata na svojem zakonu. Ljubita se in ne bosta se razšla." "Prijatelji sumijo, da je Dean to objavil, ker sta se s Tori sinoči verjetno močno sprla. Očitno mu je bilo žal, zato je objavo izbrisal," pa je povedal o napovedani ločitvi.

Da bi se par rad ločil, se sicer govori že od leta 2021. Tori pa se od nezvestega moža preprosto ni mogla raziti. Več o razlogih TUKAJ

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:24 19.junij 2023.

    Kje so kakšne bolj zanimive novice?