Magazin > VIP
1651 ogledov

Tožba: Lizzo svoje plesalke silila v bizarne spolne prakse

lizzo Profimedia
Nekdanje uslužbenke pevko obtožujejo bizarnih prisil med žuranjem v Amsterdamu.

Tri nekdanje plesalke pevko Lizzo tožijo, ker naj bi jih sramotila zaradi teže in jih silila v sodelovanje pri spolnih predstavah.

Med koncertno turnejo pevke, nagrajenim z nagrado Grammy, v Amsterdamu, februarja 2023, naj bi Lizzo tožnice povabila na nočni izlet v mesto, ki se je končal v mestni četrti rdečih luči. Območje je znano po seksualnih gledališčih, spolnih trgovinah ter klubih in barih, kjer je golota na prvem mestu. V tožbi med drugim piše: "Stvari so hitro ušle izpod nadzora. Lizzo je začela člane svoje ekipe vabiti, naj se izmenično dotikajo golih nastopajočih, lovijo vibratorje, izstreljene iz njihovih nožnic, in jedo banane, ki štrlijo iz nožnic nastopajočih.”

Lizzo je domnevno tudi "pritiskala" in "nagovarjala" eno izmed tožnic, da se je mora dotikati prsi gole nastopajoče. Tožnice trdijo, da jih je le mesec dni pozneje 35-letna Lizzo ponovno "prisilila", da so se udeležili gole predstave, s čimer jih je "oropala izbire, da ne sodelujejo", še piše v sodnih dokumentih.

Tožnici Arianna Davis in Crystal Williams v tožbi, ki je bila vložena v torek in jo je pridobil Page Six, trdita, da sta bili odpuščeni, medtem ko je tretja tožnica, Noelle Rodriguez, zaradi pevkinega "osupljivega" obnašanja dala odpoved.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.