Magazin > VIP
31543 ogledov

Tragična nesreča 18-letne milijonarke

Saint-Jean-Cap-Ferrat. Profimedia
Umrla je ruska vplivnica Anastasia Tropitsel.

Na Baliju je v prometni nesreči umrla mlada ruska vplivnica Anastasia Tropitsel. 18-letnica se je smrtno ponesrečila z motorjem. Njen partner, 30-letni Viktor Maydanovic, se je peljal poleg nje in je nesrečo videl. Anastasio naj bi pri hitrosti 90 kilometrov na uro začelo zanašati. Nad motorjem je nato izgubila nadzor in trčila v obcestno ograjo. Čeprav je nosila čelado, je utrpela hude poškodbe glave. Umrla še na kraju nesreče.

Saint-Jean-Cap-Ferrat. | Avtor: Profimedia Profimedia

Anastasia je blogarka postala pri 12. letih, pri 15. se je že pohvalila, da je postala milijonarka. "Navdihujem vas k stvarem, ki jih ne zmorete narediti. Z mojo pomočjo vam bodo zrasla krila,“ se je glasil njen slogan. Na Instagramu ji je sledilo 1,2 milijona ljudi. Tik pred nesrečo je sledilcem sporočila, da je na poti na zajtrk. 

Novo na Joongli!

Komentarjev 7
  • Janez 06:40 25.junij 2020.

    Kaj ni bila polna mamil in alkohola?? Aja saj alkohol tudi spada med mamila, a ne??

  • Avatar care
    care 16:32 24.junij 2020.

    Vplivnica???? aaaahahaha

  • kapibara 11:19 24.junij 2020.

    ... " Anastasia je blogarka postala pri 12. letih, pri 15. se je že pohvalila, da je postala milijonarka. "Navdihujem vas k stvarem, ki jih ne zmorete narediti. Z mojo pomočjo vam bodo zrasla krila,“ se je glasil njen slogan... ...prikaži več " - A je treba sploh kaj dodat ??.. Polna glava ničesar.. !!