Magazin > VIP
3075 ogledov

Tragično: Oboževana finalistka Miss Universe nenadoma umrla

Facebook
Kaj je povzročilo nenadno smrt 23-letne lepotice, še vedno ni znano.

Amber-Lee Friis je umrla pri 23 letih. Pred dvema letoma je bila finalistka izbora Miss Universe Nove Zelandije. Žalostno novico je potrdila njena agencija.

"Z neizmerno žalostjo moramo sporočiti, da nas je nenadoma zapustila naša lepa in nadarjena Amber-Lee Friss," so v objavi na Facebooku zapisali pri agenciji Talent Tree.

 Rima Fakih Magazin Grešnice med misicami

"Iskreno sožalje družini in prijateljem. Počivaj v miru, lepa dama," še piše v zapisu. Kaj je povzročilo nenadno smrt, še vedno ni znano. Tiskovni predstavnik novozelandske policije v Aucklandu je za Fox News povedal, da je policija v ponedeljek prejela poročilo o nenadni smrti, vendar več informacij za zdaj še ni na voljo.

 | Avtor: Facebook Facebook

Čuki Magazin Bolj kot misica ga je zanimal avtomobil

Potem ko so žalostne novice o mladi lepotici prispele do medijev, so se od nje začeli poslavljati na družbenih omrežjih. Med tistimi, ki jih je ta novica dosegla, je bil tudi izvršni direktor Miss World New Zealand Nigel Godfrey. "Bila je čudovita oseba, pri kateri si vedno 100 odstotno vedel, kaj od nje pričakovati. Bila je pristna, iskrena in izžarevala je energijo, ki jo lahko le malo ljudi. Radi smo jo imeli in jo spoštovali. Bili smo ponosni, da so jo številni kot prijateljico naslavljali še dolgo po koncu tekmovanja," je med drugim v čustvenem zapisu izpostavil Godfrey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.