Magazin > VIP
20289 ogledov

Trenutek, ko je izvedel, da je njegova zvezdniška žena še živa

lance o'brien Profimedia
Tanya Roberts. Njen mož je med intervjujem izvedel, da je še živa.

Nekdanje Bondovo dekle in Čarlijev angelček, Tanya Roberts, je včeraj umrla. V bolnišnici je ležala od božiča, ko se je po sprehodu zgrudila. V starosti 66 let je umrla zaradi okužbe sečil. 

Njeno smrt so sicer pomotoma razglasili že en dan prej. Sporočilo je razposlal njen tiskovni predstavnik, Mike Pingel, ki mu je Tanyjin mož, Lance O'Brien, povedal, da je umrla v njegovem naročju. 

O'Brien je za TMZ razložil, kaj se je zgodilo. Zdravniki so ga poklicali in mu povedali, da se Tanya poslavlja. Odhitel je v bolnišnico in čakal v njeni sobi, ko se je Tanya nenadoma zbudila in ga poskušala zgrabiti, nato pa zaprla oči. Vznemirjeni O'Brien je bil prepričan, da je umrla. Brez pogovora z zdravniki, pravi, da nikogar ni bilo v bližini, je zapustil bolnišnico.

Da je žena še živa, je izvedel med intervjujem za Inside Edition. Od sreče se je razjokal. Veselje je na žalost trajalo le nekaj ur ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.