Magazin > VIP
22 ogledov

Truplo našel zvezdnikov sin

James Gandolfini FameFlynet
Poročila, da je James Gandofini umrl v toaletnih prostorih neke restavracije, ne držijo.

James Gandolfini | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Gandolfini naj bi se zgrudil v stranišču svoje hotelske sobe v Rimu. Našel ga je njegov 13-letni sin Michael, je potrdil tiskovni predstavnik hotela Boscolo Excedradem. Gandolfinija, ki mu je zastalo srce, so ob 22.40 uri prepeljali v bolnišnico. "Štirideset minut smo ga oživljali,“ je povedal zdravnik, ki je tiste noči dežural na urgenci.

Gandolfini je svojo ženo in 13-letnega sina, ki ga ima iz prejšnjega zakona, peljal v Rim. Potovanje je bila nagrada za sina, ki je uspešno končal šolanje. V Rim je že dan po tragediji, da bi sinu stala ob strani, pripotovala Michaelova mati Marcy Wudarski.

Igralčev asistent Tom Richardson je izjavil, da je bil igralec v Rimu zelo srečen. "Imeli smo se čudovito,“ je povedal o usodnem dnevu v Italiji. Oglasil se je tudi zvezdnik John Travolta, ki je obljubil, da bo poskrbel za vdovo in Gandolfinijeve otroke. James je bil eden prvih, ki so Travolti po smrti sina Jetta Travolte leta 2009 stali ob strani. Z Gandolfinijem sta se sicer poznala več let. "Moj oče je njegovemu očetu prodajal pnevmatike,“ je še dodal Travolta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.