Magazin > VIP
2448 ogledov

Uau, kako dobro je pri skoraj 50-ih videti Lucija Ćirović!

Lucija Čirović POP-TV-2
Naša igralka se je med korono dobesedno pomladila in to brez pomoči lepotnih kirurgov …

Igralka in komičarka Lucija Ćirović bo maja dopolnila petdeset let, a jih res dobro skriva. Pred kratkim je nastopila v oddaji TV Slovenija V petek zvečer in vse presenetila s svežim videzom. Lucija je videti fantastično, za zurnal24.si pa je razkrila svoje skrivnosti.

"Zelo veliko hodim, imam psa, s katerim se redno sprehajam, dvakrat na teden pa zavijem v fitnes. Trudim se tudi čim bolj zdravo jesti, veliko tudi kuham. Pred korono sem spremenila barvo las, z rdeče sem šla na sivo. Frizerja redno obiskujem in mu vedno naročim, naj me uredi tako, da bom lepa in mlada. Pozna pa se tudi, da v teh koronskih časih manj delam, a ta čas namenim skrbi zase, da sem fit in da se dobro počutim," pravi Lucija, ki kljub temu da dela kot igralka, kjer so lepotni pritiski še večji, ne želi podleči popravkom. 

"Pritiska je veliko, sploh, ko ženska dopolni štirideset let. Takrat je stara, moški pa šarmantni in še naprej dobivajo vloge. Zato nekateri hitro podležejo lepotnim popravkom, nekateri uspešno, drugi so videti plastično. Jaz nimam nič proti, a sama nisem za to, raje uporabim kakšno kremo. Se mi zdi, da še vedno obstaja veja žensk, ki se ne pustijo motiti in so, kakršne so. Jaz sem med njimi. Prav tako ne vidim razloga, zakaj bi se na vsakem nastopu ali prireditvi pojavila v novi obleki. Raje imam manj kosov in tiste kakovostne, pa jih nato kombiniram med sabo. Vidim, da tako trajnostno modo prakticira že veliko ljudi in to mi je všeč," še dodaja igralka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice