Magazin > VIP
36112 ogledov

Udarec v obraz: Ko je Meghan izgubila otroka, je njen oče …

meghan markle Profimedia
Medtem ko je Meghan doživljala najhujše trenutke v svojem življenju, je njen oče udrihal po njej.

Vojvodinja Suseška je razkrila, da je julija doživela splav, ki je bil zanjo in za njenega soproga zelo travmatičen. O tem, kaj sta doživljala, svet do tega tedna ni vedel nič. Očitno tudi Meghanin oče Thomas Markle ni vedel, kaj se je zgodilo, saj je ravno v tistem času spet udaril po slavni hčerki.

Kot je znano, se je odnos med Meghan in Thomasom skrhal že pred poroko, ko se je Markle dogovarjal s paparaci. Še huje je postalo po poroki. Markle se je počutil odrinjenega, ker naj bi ga vojvodinja ignorirala. Od medijev je v zameno za intervjuje zahteval denar in tabloidi so dobili, kar so iskali. Thomas se pri kritiziranju kraljeve družine ni držal nazaj.

Po hčerki je udaril tudi julija, ko je za The Sun pokomentiral biografijo Finding Freedom. Kot se je razvedelo pred nekaj dnevi, je Meghan priznala, da je avtorjema s pomočjo tretje osebe predajala informacije, ker se je bala, da bo v knjigi predstavljena le zgodba njenega očeta. Thomas Markle je za omenjeni medij povedal, da ima hčerko rad, ne odobrava pa njenega obnašanja. "Slab trenutek, še zlasti zanjo, da tarna in se nad vsem pritožuje, medtem ko ljudje po svetu trpijo zaradi koronavirusa,“ ga je citiral The Sun.

V najtežjih trenutkih so njegove besede vojvodinjo verjetno še bolj prizadele ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.