Magazin > VIP
5210 ogledov

Uh, kako nadležno, ampak Urška Vučak se temu danes smeji!

urška vučak markež mediaspeed
Kljub veliki neprijetnosti je obdržala nasmešek na obrazu.

Igralki Urški Markež Vučak se je na drugem koncu Slovenije pripetila nezgoda, ki si je na izletu ne želi prav nihče, kot je prva poročala revija Suzy. Po tem, ko je v Metliki sin iz prtljažnika vzeli žogo, ključe pa pustili notri, se jim je avtomobil samodejno zaklenil, rezervne ključe pa so imeli doma na Ptuju. Kljub prvi paniki in enournem klicanju naokoli, je igralka ohranila zvrhan koš dobre volje, iz zagate pa jo je rešila njena sestra. 

"Ni šlo drugače, kot da je sestra, ki ima edina rezervni ključ našega stanovanja, odšla k nam in nam rezervni ključ poslala s taksijem. Ker imamo avto pod asistenco, je to na srečo plačala zavarovalnico. Kaj hočemo, to bi se lahko zgodilo komurkoli," se danes smeje spominja Urška.

Urška Vučak Markež, Jernej Brenholc prej/potem Magazin Zvezde plešejo: Toliko kilogramov je v šovu izgubila Urška Urška Vučak Markež Postregla s številko Magazin Urška Vučak odkrito o svoji teži

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.