Magazin > VIP
3819 ogledov

Umor: Umrli trije sorodniki dirkaške legende, med žrtvami tudi 11-letni otrok

jimmie johnson Profimedia
Jimmie Johnson žaluje za tastom, taščo in nečakom.

Družina sedemkratnega prvaka serije Nascar, Jimmieja Johnsona, se sooča z veliko tragedijo. Kot poročajo mediji, je mama njegove žene Chandre, 68-letna Terry Janway ustrelila svojega eno leto starejšega moža Jacka in njunega 11-letnega vnuka, nato pa je sodila še sebi.

Tragedija se je zgodila v Oklahomi. Policijo je okoli 21. ure poklicala Terry in povedala, da ima nekdo pištolo, nato pa je odložila slušalko. Ko je do družinske hiše prišla policija, je na hodniku pri vhodu našla prvo žrtev. "Takoj po prihodi je policija iz notranjosti zaslišala še en strel," je povedal predstavnik policije in dodal, da so žrtvi, ki so jo našli pri vratih, takoj nudili pomoč, ki pa je žal prišla prepozno. 

Ko je na kraj zločina prišla policijska okrepitev, so možje v modrem vstopili v hišo in našli še dve mrtvi osebi.

"Žalostni smo zaradi tragičnih smrti članov družine Chandre Johnson. Celotna družina NASCAR v tem težkem času Chandri, Jimmieju in celotni družini Johnson & Janway izraža globoko podporo in sožalje," so sporočili pristojni Nascarja. Oglasil se je tudi župan mesta Muskogee, Marlon Coleman in povedal, da je bilo travmatično, ko je izvedel, da je bila v incident vpletena družina, ki je veliko prispevala skupnosti. "Še bolj grozno pa je bilo, ko je bilo znano, da so bili vpleteni tudi otroci," je še dodal. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.