Magazin > VIP
4301 ogledov

Umrl eden od najbolj kontroverznih dvojčkov na svetu

Grichka Bogdanoff Profimedia
Grichka Bogdanoff je dočakal 72 let.

Mediji poročajo, da je umrl Francoz Grichka Bogdanoff (desno). Skupaj z bratom Igorjem sta zaslovela kot voditelja znanstveno-fantastičnih oddaj, veliko pozornost sta dvignila tudi s svojim videzom, prav tako pa veljata za kontroverzna matematika. 

Grichka je umrl 28. decembra v starosti 73 let. Za njegovo smrt naj bi bil kriv covid-19. V bolnišnici je ležal od 19. decembra. Tam je zaradi okužbe s koronavirusom  tudi njegov brat Igor.

Brata sta zaslovela v sedemdesetih z oddajama "Temps X" in "Rayons X" na kanalu France 2. Kot znanstvenika sta povzročila škandal. Afera Bogdanov je bil akademski spor o legitimnosti serije člankov iz teoretične fizike, ki sta jih napisala francoska dvojčka. Ti članki o velikem poku so bili objavljeni v uglednih znanstvenih revijah, polemika pa se je začela leta 2002 z obtožbo, da sta dvojčka doktorirala z "nesmiselnim delom".

Brata sta izdala več knjig, leta 2019 pa nastopila v šovu The Masked Singer. Za slavo po svetu pa se lahko zahvalita lepotni kirurgiji, ki je spremenila njun obraz. 

Komentarjev 1
  • Graciela_Landrum 10:19 30.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦