Magazin > VIP
335 ogledov

Umrl je Mladen Škerbec

 Škerbec Mladen mediaspeed
Umrl je znan gostinec Mladen Škerbec. Za njim žaluje tudi Miša Molk.

Portal Regional Obala poroča, da je včeraj umrl Mladen Škerbec iz Portoroža, javnosti znan kot dolgoletni gostinec in predsednik združenja gostincev Sončna Riviera. Škerbec je bil eden bolj aktivnih in znanih portoroških turističnih delavcev, še piše medij.

Miša Molk: "Pogrešala bom tvoje iskrene in široke objeme"

Voditeljica Miša Molk se je od svojega dobrega prijatelj poslovila z zapisom na Facebooku. Molkova je nekaj ur pred njegovo smrtjo od njega prejela sporočilo, na katerega pa ni odgovorila.
"Še ob 1:36 si mi poslal sporočilo. Žal, nisem opazila, sem bila že v snu. Morda si mi želel še kaj sporočiti. In težko si bom odpustila, da nisem bila budna, da ti nisem odgovorila na tvoje besede, ko si mi napisal, da me imaš rad. Kako z veseljem bi ti povedala, da te tudi jaz maram. In bi še kakšno pozitivno rekla. Kot vedno. Zakaj tega nisem storila? Pa vedno sem še pokonci ob tej uri. Razen včeraj. Prav včeraj. Tudi jaz te imam rada. Zelo. Pogrešala te bom; še najbolj pa tisti pogovor, po tvojem nočnem sporočilu, ki se ni zgodil. Morda niti odgovoril ne bi. Ampak jaz tega ne vem....  In te že...hudo pogrešam. Ker vem,da te ni. Še slišiš?” je med drugim zapisala Molkova in dodala: “Hudo mi je, a ti pustim odditi. Spočij se utrujeno srce. Ljubezen je. In bo. Topla, lepa, zavezujoča. Poljubljam te.”

Komentarjev 8
  • micika 22:09 07.oktober 2015.

    oh ta miša,mišasta!zato hodi v službo ob 10uri k je vsa alkoholizirana

  • Boris Odreitz 16:22 07.oktober 2015.

    Pa saj je to še ja Mlad človek ne razumem zakaj kako lahko tak mlad človek poln energije umre

  • dchello 13:56 07.oktober 2015.

    Če sem napak zapisal, se opravičujem.Tudi meni bo, čeprav ga nisem osebno poznal, ostal v spominu kot del Portoroža.