Magazin > VIP
119 ogledov

Umrla je Meta Malus

Meta Malus Facebook
Danes zjutraj je v 62. letu starosti umrla priznana slovenska astrologinja in parapsihologinja Meta Malus. Novico je prek njenega uradnega profila na družabnem omrežju Facebook sporočil njen sin.

Sin Mete Malus je ob tem zapisal: "Pozdravljeni, moje ime je Iztok Medja, sem sin Mete Malus. Z njenim privoljenjem vam prek tega profila sporočam, da nas je Meta danes zgodaj zjutraj zapustila. Konec je dojemala le kot del življenja, zato tega tudi ni prej oznanjala ali se poslavljala. Želi, da se jo spominjamo po vsem dobrem, kar je počela najraje in s srcem do zadnjih dni. S poštovanjem in srečno. (Ta profil bom čez nekaj dni ukinil. Medije naprošam, da so morebitne objave o tej novici spoštljive in skromne.)"

"Meta, počivaj miru!"

Na novico o smrti Malusove se je po Facebooku odzvala astrologinja Ema Kurent. "Novica, ki me je šokirala. Mislim, da me je še lani poklicala, in sva izmenjali nekaj besed. Najmanj zadnjih 15 let sva se pa menili, da se bova enkrat po dolgem času pa le osebno spet srečali in kakšno rekli. Žal mi je Mete. Bila je fajn ženska. Ena redkih, s katero sem (pred zelo dolgim časom) prišla enkrat v "ornk" konflikt, ki pa sva ga tudi s pomočjo njene zrelosti razrešili in ostali odtlej v lepih, čeprav zelo rahlih odnosih. Meta, počivaj miru!"

Meta Malus: Angeli zagotovo obstajajo

V svoji zadnji kolumni v Nedelu se je Malusova razpisala o angelih.

"Angeli torej obstajajo. Pokličite jih, ko jih boste potrebovali! Pa vedno trikrat premislite, preden boste koga prizadeli ali mu storili kaj neprijaznega; pred njimi tega ne boste mogli skriti!" je zapisala in razložila, da je posebno energijo včasih celo mogoče ujeti v fotografski objektiv. "Če ni bele ali modrikaste barve, gre za neki drug paranormalni fenomen, o katerem bom več napisala kdaj drugič," je obljubila, a obljube žal ne bo mogla več izpolniti ...