Magazin > VIP
1409 ogledov

Umrla žena glasbene legende

Barbara Sinatra, Frank Sinatra
Poslovila se je zadnja žena ene največjih glasbenih imen.

V 91. letu starosti je umrla Barbara Sinatra, vdova Franka Sinatre. Informacijo je potrdil njen predstavnik za odnose z javnostmi. Kot je sporočil je umrla naravne smrti, na svojem domu v Kaliforniji. V zadnjih urah so je bila obkrožena z družino in prijatelji.

Barbara in Frank sta se poročila 1976 in sta ostala skupaj do njegove smrti leta 1998. Barbara je bila pevčeva četrta žena, sama pa je bila pred tem poročena še dvakrat. "Vedno je bil pravi gentleman in vedno je skrbel, da je bilo lepo poskrbljeno zame," je leta 2011 povedala za časopis New York Times.

Sinatra je rad nastopal, a njegova najprepoznavnejša pesem ga je spravljala ob ž Magazin Sinatra sovražil My Way

Barbara je bila manekenka, igralka in aktivistka, ki se je zavzemala za pravice mladih žrtev spolnega in fizičnega nasilja. Leta 1980 je odprla center za žrtve Barbara Sinatra Children's Center. "Tu imajo lahko preprosto življenje, polno ljubezni, ki ga do zdaj niso poznali," je leta 2013 povedala Frankova žena.

Frank in Barbara sta imela samo enega sina, Roberta Sinatro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.