Magazin > VIP
2278 ogledov

Umrla zvezda filma Austin Powers

Verne Troyer
Dočakal je le 49 let.

Umrl je igralec Verne Troyer, najbolj znan po liku Mini Me iz filma Autin Powers. Igralec je dočakal le 49 let.

"Z veliko žalostjo in težkim srcem sporočamo, da je danes umrl Verne,“ je njegova družina včeraj sporočila. V sporočilu za javnost so še zapisali, da je bil Troyer zelo srčna oseba, ki se je trudila za smeh in srečo drugih ljudi. Kako je umrl, ni znano. Družina pravi, da je imel svoje "boje“. "Bil je borec. Boril se je in zmagal, boril in zmagal in se še boril in boril. Na žalost pa je bilo tokrat zanj preveč.“

"V teh težkih časih je bil v krogu svojih najbližjih krščen. Njegova družina ceni čas, ki ji je dan za žalovanje. Depresija in samomor sta zelo resni zadevi. Nikoli ne veš, s čim se nekdo bojuje. Drug do drugega bodite prijazni. Vedite, da ni nikoli prepozno, da nekoga zaprosite za pomoč,“ še piše v sporočilu za javnost.

Igralca, ki je bil visok 81 centimetrov, so sicer pred nekaj tedni hospitaliziral. Razlog za obisk bolnišnice naj bi bil povezan z alkoholom. Da ima težave z alkoholizmom, Verne ni nikoli skrival. Pred enim letih se je zaradi odvisnosti zdravil.

 

Komentarjev 2
  • Rafaelus 11:20 22.april 2018.

    Nikoli ne bom razumel ljudi ki so slavni in bogati, morajo pa prekomerno piti, še fiksacijo in na koncu pa samomor. Celo življenje delam, kot podjetnik veliko preveč ur, denarja pa od nikoder, saj je moja dejavnost manj uspešna. Dajte ...prikaži več mi par sto tisoč pa me bo samo veselje. Omenjeni so zame čisto navadni duševni siromaki, ki nikoli niso delali in si denar na trdo ZASLUŽILI.!!!