Magazin > VIP
582 ogledov

Uokvirjena in razgaljena Špela

(Foto: Aleš Bravničar/Playboy Slovenija) Žurnal24 main
Atomična Špela Grošelj je dobila prav posebno darilo – uokvirjeno fotografijo, ki jo je za Playboy posnel Aleš Bravničar.

Edinstvenega darila se je domislil urednik Playboya Borut Omerzel, ki ima za Špelo same pohvalne besede. "Slika je nastala v sodelovanju s podjetjem MIK Celje in fotografom Alešem Bravničarjem, ki je Špelo tudi fotografiral za revijo. Zamisel pa je bila seveda moja. Sliko sem ji hotel podariti preprosto zato, ker sem tako začutil," je povedal Omerzel, ki pravi, da je Špela krasna tako na slikah kot tudi v živo. Na vprašanje, zakaj ji je podaril prav omenjeno fotografijo, je Omerzel dejal, da je vedel, katera je bila Špeli najbolj všeč, saj so večkrat pregledali fotografije.

"Špela je bila pozitivno šokirana," je dejal urednik Playboya, ki je dejal, da njegov odziv, ko je sliko prvič zagledal v pisarni, ni bil nič drugačen. Meni, da je slika nekaj posebnega in da spada na posebno mesto – v spalnico, kamor jo je Špela tudi obesila. Za stoto številko Playboya so se za atomično Špelo odločili, ker je po besedah Omerzela čudovita, poleg tega pa še znana medijska osebnost.

A atomična Špela se vseeno ni razkrila do konca. "Nisem bil razočaran, ker se Špela ni slekla do konca. Saj poznate Malega princa, mar ne? Bistvo je očem skrito," je dejal urednik Playboya, ki pa vseeno upa, da bo Špela v prihodnosti bralcem pokazala več. Dodal je še, da je bil odziv na jubilejno številko Playboya odličen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.