Magazin > VIP
6 ogledov

Usherjev sin umrl

Kyle Glover Usher FameFlynet
Enajstletnega pastorka pevca Usherja, ki je prejšnji teden doživel hudo nesrečo z vodnim skuterjem, so danes zjutraj odklopili z aparatov, ki so ga ohranjali pri življenju.

Danes zjutraj je za poškodbami, ki jih je utrpel, ko ga je ob vodnih aktivnostih zadel vodni skuter, umrl Usherjev 11-letni pastorek Kyle Glover. Kyle se je poškodoval 8. julija na jezeru Lanier in je bil od takrat priklopljen na aparate, ki so ga ohranjali pri življenju.

Njegova mati, Usherjeva nekdanja žena, Tameka Foster, je v začetku tedna mislila, da ga bo morala odklopiti iz aparatov, ker nima denarja, da bi si lahko privoščila sina še naprej ohranjati pri življenju, vendar so se za to odločitev na koncu odločili zdravniki, saj naj bi bile poškodbe prehude, da bi Kyle lahko preživel. Tameka je obupana, oblasti pa še preiskujejo, kdo točno je odgovoren za to nepotrebno izgubo. Vodni skuter, ki je zadel Kyla, naj bi vozil družinski prijatelj.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.