Magazin > VIP
36 ogledov

Usherjevega sina bodo morali odklopiti z aparatov

Kyle Glover Usher FameFlynet
Usherjevemu pastorku ne kaže dobro. Če se njegovo stanje ne bo kmalu izboljšalo, ga bodo morali odklopiti z aparatov, ki ga ohranjajo pri življenju.

Tameka Raymond, mama enajstletnega Kyla Gloverja, bo morala kmalu sprejeti težko odločitev. Ker za malega Kyla ne bodo mogli več skrbeti prek zdravstvenega zavarovanja, ga bodo morali odklopiti z aparatov, saj je zdravljenje sicer predrago, poroča ameriški spletni portal TMZ. Bližnji prijatelji Tameke in Usherja, ki ima Kyla za svojega sina, odkar se je poročil s Tameko, pravijo, da pevec in njegova bivša žena še nista izgubila upanja in še vedno upata na čudež, pa čeprav so zdravniki dejali, da je Kyle možgansko mrtev.

Kyla, ki je prejšnji mesec utrpel hude poškodbe glave, ko ga je zadel vodni skuter, bodo pri življenju ohranjali, dokler bo zavarovalnica pokrivala stroške zdravljenja, potem pa je vse v Tamekinih rokah. Stroški so ogromni, zato bi Tameki prav prišla Usherjeva pomoč, a pevec se menda sploh ni ponudil, da bi jih plačal. Kot pravijo viri, si Tameka niti ne želi njegove pomoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.