Magazin > VIP
21892 ogledov

V Bosni prijeli slovensko misico

Teja Stražišar, Big Brother slavnih mediaspeed
Med aretacijo bratov Ćulum so prijeli slovensko misico Tejo Stražišar.

V Banja Luki so pridržali  brata Armina in Nermina Ćuluma ter Velida Saleševića, prijeli naj bi jih v znani restavraciji, dva lamborginija in ferarija pa naj bi jim zaplenili.

Po zaslišanju so jih izpustili, šlo naj bi le za informativni razgovor v zvezi s kaznivimi dejanji, ki jih preiskuje policijska uprava Banja Luka. Policija je potrdila, da so jim vozila odvzeli, da bi potrdili poreklo in veljavnost dokumentov. Vozila naj bi imela švicarske registrske oznake.

V vozilih sta bili tudi dve dekleti, Milijana Radanović (letnik 1990) in Teja Stražišar (letnik 1992), državljanka Slovenije.

Za Stražišarjevo so ugotovili, da ni spoštovala predpisov, ki določajo pogoje za bivanje tujcev v državi, o tem so obvestili Pisarno za tujce v BiH, odvzeli so ji dokumente in jo bodo izgnali iz države.

Teja Stražišar je bila druga spremljevalka Miss Gaming Slovenije za leto 2013, nastopila je v Supermodelu Slovenije in v Big Brotherju slavnih, kjer pa je takrat 18-letnica iz Preserja že po štirih dneh prosila za izselitev. Bila je tudi finalistka tekmovanja Miss Earth Slovenija.

teja stra%C5%BEi%C5%A1ar BB Magazin "Zdaj se zavedam, kaj je luksuz"

Brata Ćulum veljata za ustanovitelja motoristične organizacije United Tribuns, ki naj bi se ukvarjala z različnimi nezakonitimi posli in jo je nemška tajna služba po islamskih skrajnežih in neonacistih razglasila tretjo največjo nevarnost za državno varnost. Armin Ćulum je namreč pred vojno pobegnil v Nemčijo.

Bosanska policija je brata nedavno zaslišala v primeru umora banjaluškega podjetnika Slaviše Krunića, še poročajo bosanski mediji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • romy 17:13 15.maj 2019.

    Revica,kaj pa bo zdaj mami rekla..??

  • MK 08:21 15.maj 2019.

    Da te pa iz Bosne izženejo.... wtf Drugače pa je gospodična mogoče že prislužila za garsonjerjo v Ljubljani. Svoj organ bo vsaj dobro unovčila ne pa nekatere, ki jo pustijo ribat zastonj. V čast nam pa ravno ni s tema ...prikaži večma dvema napihnjenima bosanđerotoma.

  • borut08 08:18 15.maj 2019.

    Tko mlada pa ze slovenka!