Magazin > VIP
573 ogledov

V Hollywood hodi le še na dopust

viktorji Maja Kljun Anže Petkovšek
Igralka in manekenka Maja Kljun, ki je pred nekaj leti poskušala uspeti v Ameriki, je že nekaj časa v Sloveniji, kjer vodi lastno podjetje.

Pred tremi leti nam je Maja Kljun v intervjuju zaupala, kako si želi uspeti v filmski industriji; dobila je manjšo vlogo v Transformerjih, postala pa je tudi obraz priznane ameriške blagovne znamke Sovage. Danes pa je v povsem drugem svetu in na tej strani luže, saj je s polnim zamahom zaplavala v poslovne vode. Ustanovila je svojo agencijo, s katero diha in ji je povsem predana. "Delam v svoji marketinški agenciji MediaOrbis, imam super ekipo. Ukvarjamo se s z zakupom oglasnega prostora, naše vodilo je, da povezujemo znamke in ljudi," nam je na kratko zaupala o svojem delu in dodala, da trenutno ne vidi ničesar drugega. "Trenutno sem čisto v poslu, vstajam ob šestih zjutraj, delam cele dneve, ..." Simpatična Maja morda ravno zato ostaja samska, saj nam je zaupala, da "ljubezensko življenje ne obstaja", ter da uživa v svobodi.

V Ameriko, kjer se je nekoč želela ustaliti, se tako vrača le še na dopust, naslednjič gre že konec tega meseca. "Konec marca grem spet čez lužo, v Hollywood, a vas moram razočarati, ne grem na nobeno snemanje, zgolj na dopust."

No, vsekakor smo veseli, da smo v Sloveniji uspeli zadržati vsaj eno lepotičko.

Komentarjev 4
  • allstarr111 10:16 27.junij 2013.

    Kot vsaka ki je bila in bo šla tja, vsaka bi ostala samo če bi kdo financiral, al pa če bi "uspela" tako pa večina hodi gor nastavljat šupak, pač če sto kozlov skoči ni hudič da ne bo en ...prikaži več taprav ki bo premožen in se bo zaljubil, ampak to je možno v LJ. tam mora biti kozlov nekaj 10.000 da se naleti na pravega.

  • speris 12:35 22.marec 2013.

    V hollywood na dopust? LOL!

  • d 10:53 22.marec 2013.

    piši propalo hehe