Magazin > VIP
15015 ogledov

V mesecu dni umrl že tretji udeleženec našega resničnostnega šova

Joži Lesičak, Franc jarc POP TV
Umrl je Franc Jarc, udeleženec resničnostnega šova Ljubezen po domače, ki smo ga pred štirimi leti spremljali na slovenskih televizijah. Da je tragedija še večja, je pred mesecem dni umrla tudi Esmeralda Rupnik, ki se je na posestvu Jarca še z dvema udeleženkama potegovala za srce preminulega upokojenca.

Kot poroča spletni portal njena.si, je Franc Jarc umrl zaradi zastoja srca, na poti v lekarno. Jarca so pokopali v soboto. Zaradi zastoja srca je umrla tudi priljubljena resničnostna zvezdnica Esmeralda Rupnik. Stara je bila 60 let.

To je že tretja smrt udeleženca resničnostnega šova Ljubezen po domače v kratkem času. Poleg Jarca in Rupnikove je nedavno umrl tudi Marko Jus, ki smo ga spoznali v drugi sezoni ljubezenskega šova Ljubezen po domače. Kot kaže, je 44-letnik umrl na silvestrovo. "Tako tiho si nas zapustil. Vedno si bil prvi in vsem pomagal. Kako naj ti sedaj povrnemo in poplačamo vso to dobroto in nesebično pomoč? /.../ Zvezda si bil in odšel si med zvezde," se je glasil zapis, s katerim so oznanili Markovo slovo.

 | Avtor: POP TV POP TV

Ljubezen se nikoli ne išče, ljubezen se vedno zgodi ali pa se ne

Spomnimo, leta 2019 je bilo na posestvu Franca Jarca alias Johna od samega začetka napeto! Njegove tri kandidatke so vzele boj za njegovo srce resno, še zlasti Joži je bila zelo aktivna pri osvajanju. Anamarija pa je od vsega začetka veljala za favoritko in Johnovo srce je osvojila brez večjega truda. "Ljubezen se nikoli ne išče, ljubezen se vedno zgodi ali pa se ne. Midva sva imela srečo,“ je povedala v zadnji oddaji, Jarc pa je dodal: "Takoj, ko sem jo zagledal, se je v meni nekaj prelomilo. Srce mi je začelo čudno biti.“ A ljubezen ni trajala dolgo. Anamarija konca ni želela komentirati, zelo kratek pa je bil tudi Jarc. "To je zasebna stvar. Nisva se skregala, drug drugemu nisva nič naredila, ampak nisva za skupaj. Sva še vedno na zvezi in ostajava prijatelja,“ je takrat povedal za naš portal.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • www 01:08 21.januar 2024.

    Dokaz da sund tv ubija...