Magazin > VIP
1756 ogledov

V strahu? Po objavi filma si je igralka omislila telesnega stražarja!

isla fischer Profimedia
Isla Fisher po Los Angelesu v družbi varnostnika.

Pred nekaj dnevi je izšlo nadaljevanje filma Borat, ki ga podporniki predsednika Trumpa ne bodo veseli. Najbolj jih je tokrat skupil Trumpov odvetnik, Rudy Giuliani, ki so mu filmarji podtaknili mlado igralko, ki se je pretvarjala, da je novinarka. Ko mu je po lažnem intervjuju snela mikrofon, se je Giuliani zleknil na posteljo in si zatlačil srajco v hlače. Kako se je zagovarjal, da se ni dotikal genitalij, si lahko preberete TUKAJ.

Sacha Baron Cohen, ki igra Borata, je sedaj v intervjuju razkril, da je moral med snemanjem nositi neprebojni jopič, kar se mu v dolgoletni karieri še ni zgodilo. Objavil je tudi posnetek, na katerem je ekipa na protestu skrajnih desničarjev bežala pred razjarjeno množico. Cohen je moral držati vrata, sicer bi vdrli v njegovo prikolico. "Eden od tistih, ki so vdrli na oder, je potegnil pištolo,“ je še povedal zvezdnik.

Očitno tudi njegovo ženo, igralko Islo Fisher, skrbi jeza Trumpovih podpornikov. Zvezdnico so paparaci sedaj prvič po premieri filma ujeli v javnosti, in to v družbi telesnega stražarja. 

 

Komentarjev 1
  • Snežinko 09:21 29.oktober 2020.

    Hja, no... kar sta iskala, to sta našla. Kdor ne izziva se mu ni treba ničesar bati. Če pa nekoga "=beš v glavo" pa pričakuj, da boš =ben nazaj.