Magazin > VIP
19555 ogledov

V ta resničnostni šov gre Mirela

Mirela Lapanović YouTube
Srbi se hvalijo, da bodo s tem šovom premikali meje ...

Mirela Lapanović se bo udeležila novega resničnostnega šova, čeprav je po težavah, ki jih je imela med in po šovu Parovi, izjavila, da je v tovrstnih televizijskih formatih ne bomo več videli.

Gre za šov Zadruga, ki ga bodo jeseni vrteli na Pink TV, ki pravi, da bodo s to oddajo premikali meje resničnostne televizije. "Tega do sedaj svet še ni videl,“ so se pobahali in dodali, da gre za najdražji in produkcijsko najzahtevnejši šov vseh časov.

Na tem "gigantskem“ projektu dela 1500 ljudi, ki bo za 32 tekmovalcev zgradilo mesto, v katerem se bodo tekmovalci borili za glavno nagrado. Podrobnosti šova televizija še skriva.

Tudi o tekmovalcih še ni nič znanega. Razvedelo se je le, da bomo poleg Mirele v šovu videli tudi moža umorjene pevke Jelene Marjanović, skladatelja Zorana Marjanovića. "Smo sicer še v pogovorih, a zelo dobro kaže. Moja zahteva je, da mi polovico honorarja nakažejo vnaprej. Gre za lepo vsoto, ki mi bo pomagala na novo zaživeti,“ pa je za nas o šovu dejala Mirela.

Komentarjev 2
  • jerneja45 16:02 15.avgust 2017.

    Bravo Mirelčica! Cela bivša juga te pozna. Sajni važno, kaj počneš, važno je, da si na naslovnicah. In o tebi se piše. Pametna, ni kaj.

  • milan0 14:19 15.avgust 2017.

    Kaj ste prepričani? Ker Mirela ponavlja, da ona ne daje izjav, še posebej za portale ne.

Sorodne novice