Magazin > VIP
50 ogledov

V zadnjem filmu igral pedofila

stephen collins Profimedias
Temni oblaki se vztrajno zgrinjajo nad igralca Stephena Collinsa. Njegovo zadnjo vlogo pedofilskega duhovnika svet vidi v povsem novi luči.

V kratkem filmu, ki je začel svojo pot po festivalih, Stephen Collins igra duhovnika, ki ga preiskujejo zaradi spolne zlorabe otrok. Režiser Jeff Wolfe je kratki film Penance posnel lani. "Ko sem izbral Stephena Collinsa, nisem vedel, da bi lahko obstajala povezava med njegovim resničnim življenjem in vlogo, ki jo je odigral. Nedavne obtožbe so me še posebej pretresle, saj naj bi moj film nagovoril žrtve zlorabe in idejo, da posledice zlorabe nikoli ne izginejo," je povedal Wolfe.

Collins je o filmu spregovoril letos v sklopu WonderCona. Dejal je, da gre za film z izredno sporočilnostjo, ki govori o duhovniku in nekdanjemu župljanu.

Collins je sredi umazane ločitvene vojne, med katero so na dan prišli posnetki, na katerih je priznal, da je spolno zlorabljal več deklet. Posnetek naj bi nastal pri terapevtu, ki ga je zakonski par obiskal po tem, ko je Collins ženi povedal za svojo nagnjenost k mladoletnicam. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.