Magazin > VIP
12 ogledov

V zahvalo za podpis jo je udaril

Leona Lewis nedvomno ni pričakovala udarca v zahvalo za podpis knjige. Žurnal24 main
Neznani moški je med deljenjem avtogramov prišel do avtorice knjige, sicer pevke Leone Lewis, in jo udaril. Udarec je bil tako močan, da ima pevka zdaj modrico.

Pevka Leona Lewis je podpisovala avtobiografijo Dreams v knjigarni v Londonu. Avtograme je delila približno uro in pol, ko je do nje prišel neki moški. Podpisala mu je knjigo, nato pa se ji je "zahvalil" z udarcem.

Oboževalci 24-letne pevke so po dogodku povedali: "Napadalec je stopil do nje s knjigo, ki jo je podpisala, ko pa ga je pogledala, jo je udaril."

Po incidentu je zmagovalka britanskega resničnostnega šova X Factor odhitela ven in si pokrivala oko. Nadaljnje podpisovanje avtobiografije so odpovedali, na kraj dogodka pa poklicali policijo. Ta je moškega že aretirala, še vedno pa ni znan vzrok napada.

Leonin tiskovni predstavnik je dejal, da je bila Leona "žrtev neizzvanega napada med podpisovanjem svoje knjige. Takoj smo poklicali policijo in poiskali zdravniško pomoč. Razumljivo je, da je Leona pretresena, svojim oboževalcem pa se opravičuje, da se je podpisovanje zaradi incidenta končalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.