Magazin > VIP
28221 ogledov

Vdova Gašperja Tiča: Po grozotah se s tragedijami ukvarja še v službi

Nataša Tič Ralijan, igralka in soprog Gašper Tič Žurnal24 main
Že več kot šest let mineva od grozljivega uboja igralca Gašperja Tiča.

Do uboja priljubljenega igralca Gašperja Tiča, ki je pretresel Slovenijo, je prišlo 18. junija 2017 v stanovanju na Trubarjevi cesti v Ljubljani. Stefan Cakič je bil oktobra 2018 pravnomočno obsojen zaradi tega uboja, in sicer na deset let zapora. Ker je že prestal večino kazni, je po poročanju Večera že imel proste izhode. 9. oktobra letos, dobrih šest let kasneje je tragedija ponovno vzklila v javnosti, ko je preminil tudi Gašperjev morilec, Cakič. Sodil si je sam.

Mediji so poročali, da so v imenu sinov Gašperja Tiča pripravljali odškodninsko tožbo zoper Cakiča. Za igralcem sta namreč ostala sinova in dolgoletna partnerica igralka Nataša Tič Ralijan, ki je po Tičevi smrti zasedla njegovo mesto v ljubljanskem gledališču MGL. "Verjamem, da sva povezana že od prej in da se bova srečala v naslednjem življenju, vloge bodo morda drugačne, vendar sva si bila namenjena in to je tako razvidno, da bolj ne more biti. Seveda sem začutila ogromno jezo, ampak to, kar je bilo moje, moram jaz podelati, kar se tiče ostalih … na nek način sem lahko v oporo, a le do neke mere. Cel ansambel, otroci, sestra, starši … vsak je imel svoj boleči kos. Mogoče je meni malo lažje, ker drugače gledam," je Nataša o Gašperjevi smrti spregovorila leta 2018.

Poleg grozne tragedije v osebnem življenju pa sedaj igra v kar dveh uprizoritvah, kjer se mora s tragedijami ukvarjati tudi na odru. Prva je predstava Avgust v okrožju Osage, v kateri se temačna slutnja izkaže kot pravilna, saj glavnega junaka najdejo utopljenega, vse pa kaže na to, da je naredil samomor. Druga predstava pa je Neznanec, v kateri bogata družina čaka svojo sorodnico, ki so jo pripeljali z neke zabave, na kateri je šla predaleč. Medtem ko se člani družine na ljubljanski urgenci ukvarjajo s skrbmi in drug z drugim, jih nagovori neznanec v čakalnici, ki trdi, da je policijski inšpektor. Vprašanja so neprijetna, obtožbe pa sprva še povsem nejasne. Nataša v MGL sicer igra še v dveh drugih predstavah s prijetnejšo tematiko, to so Sosedje in Addamsovi. 

Komentarjev 6
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:11 12.november 2023.

    Garancija , In kakšna/katera resnica zanima tebe? Bi rad onaniral na *resnico*???? FUJ in FEJ za take Zmazke!!!!

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:09 12.november 2023.

    Anion6anion, A ti si pa zdaj odkril toplo vodo??? In kaj to tebe sploh briga????

  • Pierre 14:07 12.november 2023.

    Življenje ni praznik, je kot otroška srajca, kratko in posrano (Ivan Cankar)

Sorodne novice