Magazin > VIP
72951 ogledov

Vdova hrvaške legende podpira napad: "Večino je lahko sram"

rajko dumić Goran Jakus/Pixell
Hrvaški menedžer se je na družbenih omrežjih lotil hrvaških zvezdnikov.
Menedžer Edvin Softić se je razpisal o hinavščini, ki je na estradni sceni privrela na dan po smrti legendarnega Rajka Dujmića. Softića je pri napadu na hrvaške estradnike podprla tudi Dujmićeva vdova Snježana. "Edvin, hvala ti, vse, kar praviš, je res,“ je zapisala na Facebooku.

Dujmić je pretekli teden doživel hudo prometno nesrečo. Zaradi poškodb glave je bil v umetni komi, iz katere se ni več prebudil.

Od legendarnega skladatelja so se poslovili tudi številni hrvaški znani obrazi, ki sedaj opevajo njega in njegov glasbeni opus, a Softić pravi, da je bilo pri tem veliko estradnikov neiskrenih. Menedžer tudi trdi, da bi se mnogi s tragedijo, ki je prizadela družino, radi okoristili. 

rajko dujmić Smrt hrvaške legende Magazin Smrt hrvaške legende: Odvetnica družine o trditvah glasbenikovega prijatelja ne ve nič

"Danes sem veliko prebral o Rajku Dujmiću. Večino je lahko sram. Vsi se hvalite in pišete, poslavljate se, kje je vaša morala, vsaj občutek sramu … Vem, da ne morete biti tiho, ker vas kličejo in morate nekaj povedati, mnoge od vas je on 'naredil', javnosti je treba povedati, da je bil genij, a da prestopite mejo in sedaj vzamete nazaj vse nagnusnosti, ki ste jih prej izrekli o njem!?,“ je zapisal in dodal: "Zelo se trudite, da bi pokazali, kako ste ga spoštovali, imeli radi, se z njim slišali vsak dan, mu pomagali pri težavah, a ravno od vas sem slišal najbolj nagnusne stvari, bil sem priča vaši neusmiljenosti.“

Softić estradnikom očita tudi, da Dujmiću še sedaj poskušajo ukrasti del popularnosti, in sicer z objavo fotografij, ki so stare več let in s katerimi se do tragedije niso hvalili. "Nakopal si bom veliko sovražnikov, a s tem sem se naučil živeti. On tega ni znal in tega ni prenesel. To ga je ubijalo in na koncu tudi ubilo. /.../ Umrl si, ker si si to že dolgo želel, ta čas ni ta, v katerem si se nekoč učil živeti. Le trpel si, a upanja ti niso dali. /.../ Pojdi, ni te več, a nikoli ti ne bodo mogli vzeti tistega, kar je samo tvoje, čeprav so to poskušali. Tvoje pesmi.“

Že poznate norčije na Joongli?

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 3
  • munja 10:32 08.avgust 2020.

    Napisal je res ogromno uspešnic, ki jih še vedno radi poslušamo,vendar je bilo pa njegovo življenje povsem nekaj drugega.

  • Žurnalček 16:21 07.avgust 2020.

    V LJ so ga prinesli na oder ! Kdo pa želi z mamilarjem imeti opravka , ko ne veš ali bo sposoben igrati ali ne ! Vzameš treznega klaviaturista in problem rešen , pa da je napisal 9 . simfonijo ...prikaži več ! Bil pa je genij , geniji pa ostanejo sami !

  • bumbar11 13:39 07.avgust 2020.

    Člani skupine Novi fosili so se ga odrekli, ker se on menda ni mogel odeči mamilom. Niso mu dovolili, da z njimi nastopa na zadnji turneji. Sedaj mu ti isti / ob vseh ostalih s pokvarjenimi karakterji / pojejo hvalnice ...prikaži več in sadijo rožice. Lahko bi bili tiho. Sebi bi prihranili Sramoto. Nismo vsi tako neumni, kot mislijo oni!!!!

Sorodne novice