Magazin > VIP
23880 ogledov

Vid Valič potrdil veselo novico

Vid Valič joonglaa
Čestitke!

Igralec in komik Vid Valič je za portal Metropolitan.si potrdil, da je postal očka. S partnerko sta se hčerke razveselila že pred štirinajstimi dnevi, o prvih očetovskih občutkih pa je za omenjen medij med drugim povedal: "Še nikoli me ni tako skrbelo za sočloveka. Za nikogar, ki ga imam v življenju, nisem imel občutka, da se mu lahko kaj zgodi. Zmeraj sem razmišljal pozitivno. Zdaj pa se moram res potruditi, da tako razmišljam." 

O tem, kakšen oče bo, pa je za portal 24ur.com tik pred rojstvom hčerke zaupal: "To vam bo pa moja hčerka povedala potem, ko bo enkrat začela govoriti in racionalno razmišljati. Vem samo, da moram poskrbeti, da ne bo lačna ali žejna, da bo vedno imela mojo brezpogojno ljubezen, stoodstotno pozornost in podporo ter da jo bom poskušal vzgojiti v kritično razmišljujočo, samozavestno, čustveno zrelo in empatično osebo."

O materi svoje hčerke ostaja skrivnosten, povedal je le, da se poznata dve leti in pol. 

Komentarjev 5
  • Avatar NX11
    NX11 22:27 15.junij 2022.

    Prosim ne smetit na naslovnici s tem ogabnim levičarskim frisom.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:31 15.junij 2022.

    Mater, kako skrivnostni so naši estradniku! Se obnašajo kot najbolj kapriciozne holivudske zvezde. En Valič je res en tak brezveznež, da je vseeno če gresta z ženo naga po Lj, ker ne bo nobenega ganilo, zato je skrivanje partnerke v ...prikaži več njegovem primeru kar nekaj. No, lahko pa je grda kot on in mu je nerodno.

Sorodne novice