Magazin > VIP
1745 ogledov

Video: Bizarna in krvava zaroka igralke Megan Fox

megan fox Profimedia
Pila sta kri.

11. januarja je pred ogromnim drevesom na kolena padel raper Machine Gun Kelly in igralko Megan Fox zaprosil za roko. "Julija 2020 sva sedela pod tem banjanovcem. Prosila sva za čarovnijo. Nisva vedela za bolečino, ki jo bova skupaj izkusila. Nisva se zavedala dela in odrekanj, ki jih bo zahtevala zveza od naju, oba pijana od ljubezni. In karme. Leto in pol pozneje, ko sva skupaj šla skozi pekel in se smejala bolj, kot sem si lahko predstavljala, me je zaprosil za roko. Kot v vsakem življenju pred tem življenjem in v vsakem po tem življenju sem rekla ja. Nato sva spila kri drugega," je igralka zapisala na Instagramu in delila video zaroke.

megan fox, brian austin green Magazin Megan Fox zapustila hudo bolnega moža

Par se je spoznal med snemanjem filma "Midnight in the Switchgrass". Megan je bila takrat še poročena, in sicer z 12 let starejšim zvezdnikom serije Beverly Hills 90210, Brianom Austinom Greenom, s katerim ima tri sinove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.