Magazin > VIP
30257 ogledov

Video: Čutne tehnike mlade žene Branka Čakarmiša

Branko Čakarmiš Facebook
Njene tehnike so tako močne, da tečajnice spravijo tudi do solz.

Katja Kovačič Čakarmiš (40) je učiteljica terapevtske joge in dihanja, nekoč pa je tako kot njen soprog, znani televizijec Branko Čakarmiš (54), tudi sama delala v medijih. V pogovoru za podkast Bella Academy je razkrila, kako je potekala njena pot od dela na televiziji do iskanja svojega poslanstva. Voditeljica Nives je povedala, da je Katjin dotik kot dotik matere, ob katerem se je sama ob prvi seansi razjokala, saj dotika mame ni čutila že 35 let.

Katja je v podkastu demonstrirala dihalne vaje za sprostitev, ki vzbudi subtilno in nežno valovanje trebušnega dela, s katerim zaznate svoj globok dih. Že po nekaj minutah takega dihanja začutite upočasnitev. Katja verjame, da ima dihanje vpliv na naše počutje in da je dihanje govorica duše. Pravi, da v nekaj minutah pravilnega preponskega dihanja vplivaš na svoj stresni odziv, na hormone, obtok, na krvni tlak in na vse ostalo znotraj sebe. V 35. minuti pogovora je tudi pokazala dihalno vajo za sprostitev, preverite v videu. 

Del Katjinih vad je tudi psička Lola, ki jo tečajnice obožujejo in o kateri je leta 2021 povedala: "Izbrali smo si pasmo pudelj, saj imajo prijeten karakter, jim ne odpada dlaka in so res pametni, pravi družinski kužki. Zelo nam je bilo pomembno, da izberemo pravega psa, saj je imela Karina (Katjina in Brankova hčerka, op. a.) v preteklosti nekaj slabih izkušenj s kužki. Želeli smo si nežno, prijetno kužico in prav tako smo tudi dobili. Lola obožuje Karino in lepo je opazovati, kako se iz dneva v dan bolj povezujeta. Je tudi zelo prilagodljiva in pametna in kar je meni v še posebno veselje - zelo rada pride tudi na mojo joga blazino. Pridruži se mi tudi že na kakšni uri vodene joge. Za kužka sva seveda najbolj navijali midve s Karino. In malo po malo sva v to željo mehčali tudi Branka."
 

Komentarjev 4
  • bi_ba 01:24 08.januar 2024.

    OMG kakšen članek!

  • Pierre 18:06 07.januar 2024.

    Osladno za kozlat,.,,,

  • Ender3 16:01 07.januar 2024.

    Ko slišim besedo Branko takoj pomislim na tistega znanega luzerja v DZ..Čakarmiš pa ni daleč od njega in potrebuje takšno ženo za terapevtko. Tip ima srečo !