Magazin > VIP
14546 ogledov

Video: Harry vsem na očeh nesramen do Meghan

meghan markle, princ harry Profimedia
Spet se veliko govori o posnetku, ki je nastal leta 2019.

Princ Harry in njegova Meghan sta se kot vidnejša člana dvora iz javnosti umaknila že ped tremi leti, a njuno življenje v palači še vedno buri duhove. Tako je na TikToku ponovno zelo popularen posnetek, ki je nastal leta 2019 med parado Trooping the Colour.

Prireditev sta z balkona Buckinghamske palače tistega leta spremljala tudi Meghan in Harry, ki je bil na ta dan videti precej slabe volje in do žene izjemno odrezav. Meghan je stala pred njim. Ko se je prvič obrnila nazaj in moža nekaj vprašala, ji je odgovoril: "Da, tako je." Nato se je na hitro še enkrat obrnila nazaj in Harry ji je z jeznim obrazom zaukazal: "Obrni se." Le nekaj sekund pozneje se je zaslišala himna. Harry protokol dobro pozna, zato je zelo verjetno, da je vedel, da bodo v tistem trenutku zavrteli himno in je ženo na ta način posvaril, da se bliža ključen trenutek proslave.

Kljub temu so njegov odziv mnogi kritizirali. "Prav zasmilila se mi je", "V tem trenutku si je verjetno mislila: Stran moram", sta le dva od mnogih komentarjev. Nekateri pa so stopili na Harryjevo stran. Eden izmed komentatorjev je na primer zapisal, da bi se naučil protokol in mu sledil, da bi le lahko stal v bližini kraljice. Neki drugi uporabnik TikToka pa meni, da si je Meghan pozornost spet želela le zase.

Komentarjev 6
  • kapibara1 17:50 08.januar 2024.

    ...nesramen do Meghan.. Ona pa do protokola- Kraljeve družine

  • kapibara1 17:49 08.januar 2024.

    Kuj ko se je s toto ta obšlesano od sonca (pa NE Janževec) spečal, sem djal: S toto bode sami kažin/ hovanao.

  • Ender3 14:33 24.november 2023.

    Avtor bi lahko kak svoj rumeni prispevk izpustil..