Magazin > VIP
3216 ogledov

Video: Hčerka Janija Pavca gre po očetovih stopinjah

Jani Pavec Saša Despot
Jabolko ne pade daleč od drevesa ...

Jani Pavec, glasbenik in producent ter oče nekoč priljubljene skupine Atomik Harmonik, je med zvezde izstrelil že številne glasbenike, očitno pa bo tudi svojo prikupno 11-letno hčerko Saro kmalu uvedel v svet glasbe. "Jabolko ne pade daleč od drevesa. Igra klavir, violino in poje. Nič je ne silimo, ravno obratno. Jo moram kar malo nazaj držati, ker najstnice bi 'letele'. Če pa bo izrazila to željo v bodoče, ji bom seveda v oporo," je povedal Pavec in dodal, da jima Sara z ženo že pomaga tudi pri njunem drugem poslu, organizaciji porok. 

"Pomembno mi je, da osvoji delavne navade in da ni neprestano za računalnikom. Dela pri organizaciji porok je ogromno, saj imamo dve lokaciji, vedno je kaj za pripraviti in počistiti, tukaj nam veliko pomaga," še pravi Jani. Nad pevskim talentom mlade Sare pa je navdušena tudi Janijeva dolgoletna prijateljica in sodelavka Špela Grošelj, ki je Sarine pevske trenutke te dni objavila na svojih Instagram zgodbah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Pavec (@jani_pavec)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice