Magazin > VIP
12173 ogledov

Video: Jurija Bradača skoraj ne bi prepoznali

Jurij Bradač Youtube
Že dolgo ga ni bilo na spregled …

Naš maneken Jurij Bradač je svetovno slavo dosegel leta 2009 z vlogo v legendarnem spotu Lady Gaga Bad Romance, ki ima že več kot 1,5 milijarde ogledov. Jurij je danes star 48 let in se vrača z novo vlogo, tokrat v videospotu mariborskega raperja Svastana z naslovom Debeli.

O Juriju zadnja leta sicer nismo slišali veliko. Se je pa leta 2018 zaradi škandala pojavil v ameriških tabloidih. Ameriški portal TMZ je takrat poročal, da so ga policisti v San Fernando Valley aretirali, ker naj bi poskušal iz trgovine odkorakati z ženskimi najlonkami in nekaj kosi spodnjega perila. Bradač je za TMZ dejal, da naj bi le stopil iz trgovine, da bi poiskal ženo. Kot pravi, zakaj bi imel predmete v roki, če bi jih želel ukrasti. Šlo naj bi zgolj za nesporazum.

Komentarjev 4
  • Avatar Halliolisa
    Halliolisa 23:53 14.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • djdj 19:23 14.januar 2022.

    Ni čudno, ker je obrit. ;)

  • Dusan12 12:09 14.januar 2022.

    Dokler bomo imeli Slovenceljni take vedeževalke, kot si ti, drobna butarica mehičanka, ki se spoznaš tudi na dolžino pameti, me ni strah za življenje našega sopisajočega trpina Leona na teh, za narod pomembnih straneh. Bolj kot nas berejo, spoznavajo, da ...prikaži več večjih lelibanov na svetu ni, od nas samih. Ko bomo, posladoledali in povapčičali še zadnjih 30% slovencev bomo zadnja enklava ob Kolvi

Sorodne novice