Magazin > VIP
24045 ogledov

Video: Takole se je Meghan Markle na Costnerjevem odru osmešila

meghan markle Profimedia
Harry in Meghan sta se v petek pojavila na dobrodelnem dogodku, ki ga je organiziral Kevin Costner.

Igralec Kevin Costner, ki je z bivšo ženo, ki je izpodbijala predporočno pogodbo, po večmesečni torturi na sodišču le dosegel dogovor, je pretekli petek na svojem posestvu Summerland v Santa Barbari organiziral veliki dobrodelni dogodek One805 Live!, na katerem so zbirali denar za lokalne prve posredovalce. Na njem sta se na presenečenje mnogih pojavila tudi zakonca Sussex, ki sta gostitelju predala nagrado.

"Prijatelji me večkrat vprašajo: 'Kev, koliko stane takšno posestvo?' Na dan, kot je današnji, lahko le rečem, da je bilo vredno vsakega centa," je povedal igralec in dodal, da želi slaviti ljudi, ki prvi pomagajo tistim, ki potrebujejo pomoč. 

Po spletu pa je zaokrožil posnetek, ki ga kritiki vojvodinje Meghan, ki naj bi bila po njihovem mnenju kriva za razkol v kraljevi družini, veselo širijo dalje, saj je po njihovem mnenju dokaz, kako vase zagledana je vojvodinja. Ko sta s Harryjem stopila na oder, jima je prišla naproti povezovalka programa, ki je v rokah držala mikrofon. Tega je Meghan takoj zgrabila, nato pa spoznala, da ni zanjo. Kako elegantno se je rešila iz neprijetnega položaja, lahko vidite v spodnjem videu.

Na prireditvi se je sicer trlo znanih obrazov. Med drugim sta prišli voditeljici Ellen DeGeneres in Oprah Winfrey, goste pa je zabavala tudi skupina Maroon 5. 

Komentarjev 2
  • fuckZ24 13:32 26.september 2023.

    Mater, sta papka. S čim se ona ukvarjata. Svirata qurcu in se nastavljata žuti štampi

  • Ender3 12:30 26.september 2023.

    Avtor je spet našel sveže žemljice za rumeni tisk. Ma koga to briga, lepo vas prosim.